AmbalajeDeFloriOnline.ro va ofera 3 modalitati de plata:

  1. Plata cu Cardul Bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
  2. Transfer Bancar (ideal pentru persoanele juridice)
  3. Plata la livrare - Ramburs1. Plata cu Cardul Bancar prin EuPlatesc.ro (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.


Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in siguranta prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro


Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. In extrasul dvs de cont, orice plata facut pe site-ul nostru cu cardul, va aparea SUD EST FLORA .AmbalajedeFloriOnline.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se mai adauga si plata transportului daca valoare comenzii este sub 450 lei, daca comanda depaseste 450 lei , transportul este GRATUIT !2. Transfer Bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de AmbalajeDeFloriOnline.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul nostru, a proformei emise.
Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se adauga si plata transportului daca valoare comenzii este sub 450 lei; daca comanda depaseste 450 lei , transportul este GRATUIT !

Nume firma: SC SUD EST FLORA SRL
Cont lei: IBAN: RO23 RZBR 0000 0600 1464 0868 Raiffeisen Bank Constanta
Cod unic inregistrare: RO28212160


3. Plata la Livrare - Ramburs

Comanda minima este de 100 lei si se achita reprezentantului firmei de curierat rapid , in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se adauga si plata transportului daca valoare comenzii este sub 450 lei; daca comanda depaseste 450 lei , transportul este GRATUIT !

You have successfully subscribed!
This email has been registered